Recensies

Ik heb foto’s laten maken van de dia’s die omgezet zijn. Goed gelukt. Heel blij mee. Nogmaals dank. Met vriendelijke groeten.

Zeer prettige ervaring gehad met de prima service van OverzettenNaarDVD.nl Enorme omvang oude dia’s collectie van mijn vader. Van verschillende diktes en grote. Eerder zelf een professionele scanner gehuurd maar letterlijk hopeloos vast gelopen. Erg tevreden met zowel de uitstekende kwaliteit van de scans als de aangename prijs. Een echte aanrader!

Met vriendelijke groet en nogmaals dank.

Hoi Paul,

Dank voor de geweldige service, om al onze negatieven en dia’s te digitaliseren ! Ik had veel eerder met je in contact moeten komen maar dat maakt de pret er niet minder om. Het is bij het bekijken van de hoogtepunten uit ons bestaan alsof de tijd heeft stilgestaan. Ik wil je graag bij mijn familie en vrienden aanbevelen, je levert prima kwaliteit en dat zelfs op zondag!

Grt. en succes

Hallo Paul, alweer even geleden maar alsnog een berichtje van mij.

Ontzettend blij ben ik met het overzetten van de VHSC bandjes die je voor mij op dvd hebt gezet. Het is moeilijk om niet achter mijn computer te zitten en om alles 100.000  keer te bekijken. Iedere keer weer geniet ik van al die filmpjes. Afgelopen weekend hebben al mijn kids en ik zitten genieten van alle films, voor ons hele dierbare momenten.

Het contact tussen ons was bijzonder fijn en ik kon alles al binnen een week ophalen.

19 bandjes heb je voor mij omgezet in een razend snel tempo. Kwaliteit is bijzonder goed. En ook over de prijs is niets te zeggen.

Ik zal jouw naam zeker doorgeven aan een ieder die ook met oude bandjes zit en het om wil zetten.

Mijn dank is bijzonder groot Paul, en hoogstwaarschijnlijk tot snel met de bandjes van mijn schoonzusje uit Friesland.

Hoi Paul, dankjewel voor de supersnelle service na het overlijden van mijn moeder. De Super 8 beelden zijn super mooi geworden en we hebben ze gebruikt bij de crematieplechtigheid. Heel veel dank namens de familie.

Top gedaan! Als ik ooit weer iets moet digitaliseren is er voor mij maar 1 adres: overzettennaardvd.nl!

Hoi Paul,

Super blij met onze geredde herinneringen! Vakwerk!

Bedankt voor de goede zorgen en het ontzorgen met de haal- en brengservice.

Beste Paul,

Ik heb de beelden bekeken en je hebt mij en mijn familie erg blij gemaakt. De beelden en het geluid, van de video 2000 band, zijn wonderbaarlijk goed gebleven na 40 jaar. Je bent geweldig en ik zal t.z.t nog meer banden opsturen als jij dat goed vindt.

Wat een genot, om na 31 jaar digitale foto’s te hebben van onze reis naar New Zealand.

Dankzij jou hulp: de dia’s digitaliseren en op een usb-stick te zetten is het voor mij mogelijk om er een prachtig fotoboek van te maken.

Iets dat je makkelijker pakt dan een slee met 300 dia’s.

Je kwam de dia’s zelf halen en na een week waren ze weer terug.

Fantastisch.

Mochten we nog meer digitaal willen hebben, dan ben jij zeker hét adres.

Fijne groet…

Uit het verleden hebben wij een grote hoeveelheid dia’s gemaakt, de wens die te digitaliseren werd naar het verstrijken van de tijd steeds groter. Google bracht ons bij jou, de info sprak ons zeer aan, de telefoon gepakt, details doorgenomen en ophaal afspraak van de dia’s gemaakt.

En binnen 14 dagen keurig thuis bezorgd op ’n stick bijna 1400 dia’s van ’n uitstekende kwaliteit! Zijn heel blij en zeer tevreden met de wijze waarop een en ander op perfecte wijze tot stand is gekomen!

Veel succes verder met het mooie werk dat je maakt!!

Beste Paul, hier Christa de Wit uit Haarlem. Wat een fantastisch werk heb je gedaan met het inscannen van alle dia’s van onze vader. Ik ben ze allemaal de naam aan het geven die hij erbij geschreven had en heb bijna alles naar mijn familie gestuurd nu. Een enorme blijdschap bij iedereen; heel veel dank!

Hi Paul het is inderdaad diep nacht geworden voor mij…

Gouden momenten. Dit betekent heel veel voor mij. Maar ook confronterend. Heel veel emoties maar dat begrijp jij wel. Een ander leven, alsof je teruggetrokken wordt. Ben ik dit? Dingen zien je toen zijn ontgaan.

Ik ben heel dankbaar dat je dit zo mooi en zorgzaam hebt gedaan.

Het is allemaal prima gelukt met het overzetten van mijn dia’s naar een usb stick. Bedankt voor de snelle service en het nakomen van de afspraken.
Aanbevolen!

Ik had zo’n 20 bandjes die ik gedigitaliseerd wilde hebben. Ik heb overzettennaardvd.nl gevonden via Google. Je vindt daar vele aanbieders, maar ik vond de website van overzettennaardvd.nl heel duidelijk. En het sprak me aan dat de bandjes thuis worden opgehaald en teruggebracht. Wel zo makkelijk.

Het telefonisch contact met Paul van overzettennaardvd.nl was direct heel prettig en concreet, en verdere contacten bleven zo. Paul heeft de bandjes opgehaald en een week later alweer (!) teruggebracht, met de dvd’s erbij (en een instructie hoe je ze op een harddisk zet). Al snel bleek ik 2 dvd’s niet te kunnen lezen. Hierover contact gehad met Paul.

Hij heeft direct aangeboden het na te kijken. Ik heb hem de dvd’s opgestuurd en enkele dagen later kreeg ik bericht van Paul: 1 dvd was inderdaad onleesbaar, en die zou hij opnieuw maken en de ander was voor hem wel leesbaar. Een paar dagen later kwam hij de bandjes ophalen en ik heb er nog eentje bijgedaan die ik al eens had laten digitaliseren, bij een ander bedrijf, maar waarvan de kwaliteit me niet beviel. Ik was benieuwd of er een beter resultaat uit zou komen als ik die opnieuw liet digitaliseren, maar dit keer door Paul. Hij heeft de bestanden via WeTransfer naar me toegestuurd. En als klap op de vuurpijl: het bandje dat ik opnieuw heb laten doen, was nu wel van een prima kwaliteit !

Al met al heb ik Paul ervaren als uiterst professioneel, correct en plezierig in de omgang, snel met zijn reacties, en constructief als het gaat om het oplossen van een probleempje. En, misschien het belangrijkste: de dvd’s zijn van een prima kwaliteit!

Namens de hele familie hartelijk bedankt. We hebben gisteravond met de kinderen de dvd’s gekeken. Uiteraard met een lach en een traan. Meest bijzondere cadeau ooit! Nogmaals bedankt. Je hebt mensen enorm blij gemaakt! Fijne dag vandaag.

Na maanden van voorbereiding om onze meer dan duizend grote dia’s (6×6) tussen glas ingeraamd, in min of meer chronologische volgorde te sorteren, gingen we op zoek naar een firma die onze herinneringen zou kunnen digitaliseren.

We vonden via internet “overzettennaardvd.nl”. Een mail gestuurd en heel snel werden we gebeld door Paul. En toen ging het in een stroomversnelling. Hij kwam, nam 3 zware kratten mee en enige tjd later bracht hij de meer dan 1100 dia’s terug en alles stond op zo’n klein usb stickje! Ongelooflijk! En toen begon het grote genieten. Wij zelf, maar ook onze kinderen. Paul, bedankt voor het realiseren van mijn lang gekoesterde wens om al die mooie herinneringen voor het nageslacht te bewaren.

Vanaf 1996 zijn wij begonnen met het maken van video-opnames van onze kinderen. Deze eerste opnames zijn toen gemaakt en gezet op video HI 8 cassettes. Al deze opnames wilden wij deskundig op dvd’s laten zetten.

Voor een betrouwbaar adres zijn wij terechtgekomen bij Paul van ‘overzettennaardvd.nl’. Had een mail naar Paul gestuurd met onze wensen en hij belde al snel voor overleg. Gaf toen al gelijk de tip om alle bestanden niet over te zetten op diverse dvd’s, maar op een ‘harde schijf’. Overzichtelijk en zo blijven de opnames van dezelfde kwaliteit.

Bij het kopiëren naar dvd’s zou de beeldkwaliteit na jaren geleidelijk afnemen en zelfs op den duur verdwijnen, aldus Paul.

Uitgelegd wat wij wilden.

Paul kwam de banden bij ons thuis ophalen en na een week weer terug brengen. Al de opnames had hij in mapjes overzichtelijk op een harde schijf geplaatst.

Overzichtelijk en van prima kwaliteit.

Samenvattend is het bedrijf ‘overzettennaardvd.nl’ een deskundig adres met persoonlijke service tegen een marktconforme prijs.

Paul: nogmaals onze dank voor je werk.

Wij zijn er erg blij mee.

Eind vorig jaar kwam ik jou naam tegen via internet, ik had heel veel dia’s op zolder die daar lagen te verstoffen,

Contact opgenomen en een afspraak gemaakt, jij kwam ze op halen aan huis, en omdat het een kado was voor mijn man moest het met enige snelheid ,dit is allemaal gelukt en de verrassing was compleet.

Wat een prachtige ervaring alles zo terug te kunnen kijken was voor mij in ieder geval een emotioneel gebeuren, , dank hiervoor, daarna nog een aantal filmbandjes laten overzetten, ook allemaal naar tevredenheid.

Zal iedereen aanraden die dingen heeft liggen om over te laten zitten kies voor Paul, goede afspraken, heel goede prijs.

Paul heeft mijn dia’s gedigitaliseerd. Met mooi resultaat, heel fijn die beelden weer te kunnen bekijken. Bovendien kan ik ze nu ook aan mijn kinderen geven. Paul reageert en werkt heel snel, en het contact hem is prettig en persoonlijk. Kortom: een aanrader!

Wat een geweldige ervaring opnamen te zien uit 1997 en 2007…..waarvan ik niet wist dat ze bestonden.
Mooier dan de hoofdprijs in de loterij ! Nogmaals heel veel dank voor de persoonlijke en snelle service.
Succes met je bedrijf!

Super service, opgehaald en teruggebracht.
Maar het mooiste is dat wij onze herinneringen weer kunnen zien, zelfs de 16mm films zijn goed gelukt!

Hallo Paul,
Wil je even zeggen dat we niet van het scherm zijn los te branden Wat
ontzettend leuk; tot nog toe is allles zonder probleem afspeelbaar.
Moeten ons nu echt dwingen even de tafel af te ruimen; de jongens
vinden het onvoorstelbaar dat zij dat waren!
Hartelijke groet, Willy de Jong, Kortenhoef

Wat hebben wij een goede keuze gemaakt om super 8 films en video banden door Paul te laten overzetten naar dvd. Voor onze kinderen (2 jongens en de jongste net 50 geworden ) leek het ons leuk om de super 8 films uit hun prille kindertijd tot puber, over te zetten naar dvd.

Dus Paul ging de 1ste keer met een boodschappentas vol super 8 films weg, na één week alweer retour, we kregen een prima uitleg over hoe af te spelen enz. in 1 woord TOP !!! het halen en brengen is ook een fantastische service.

Een maandje later vonden wij nog meer films en ook nog een heel wat video banden hebben wij ook weer allemaal over laten zetten door Paul en weer zeer tevreden.

Kort en goed over laten zetten door Paul is een aanrader, door de ophaal en bezorgservice heb je ook geen gedoe met opsturen enz.

Gisteravond een geweldige familie-filmavond gehad! De videobandjes met dierbare momenten, die al jaren in het stof lagen, zijn tot leven gekomen op dvd’s. Zeker een aanrader om oude videobanden om te laten zetten naar dvd’s van uitstekende kwaliteit bij Overzettennaardvd.nl.

Bedankt!

Nogmaals bedankt.

Mijn kostbare video banden staan nu op dvd en harddisk.

Daarna is het genieten echt begonnen!

Aan te bevelen: uitstekende service en goede prijs en kwaliteit, bravo!

Ik heb videobanden en dia’s over laten zetten op dvd.

Videobanden waren super, dia’s had Paul 2 keer opnieuw op dvd gezet, maar mijn videorecorder accepteerde ze niet.

Heeft toen alles op USB stick gezet voor mij gratis en dit is super Een aanrader om bij Paul alles over te laten zetten !

Heel erg bedankt hiervoor.

Ik ben erg tevreden! Werd goed geholpen over de telefoon. Geen gedoe. Ophalen en brengen, betalen achteraf is ook erg fijn. Kwaliteit van de dvd’s is ook goed!

Wij zijn uiterst tevreden over het feit dat de banden opgehaald werden, en weer thuis bezorgd , dit alles in een paar dagen tijd. Dit was voor ons van groot belang omdat het een cadeau betrof , dus voor een bepaalde datum klaar moest zijn. Kortom prima service en prima prijs

Via de website van Paul kwam ik aanraking met hem. We hadden nog oude banden liggen, die we graag op DVD wilden hebben. Het contact liep gesmeerd, zowel van het halen en brengen en een duidelijke eerlijke prijs. In drie woorden gezegd: IK BEVEEL HEM AAN.

Prima service, correct afgehandeld, fijn dat het thuis werd opgehaald en weer afgeleverd.

Al jaren lagen mijn oude videobanden in de kast: kostbare beelden, waarvan ik vond dat ik die ooit een keer op een veilige manier moest vastleggen. Na een mailtje aan overzettennaardvd.nl kreeg ik binnen een half uur een telefoontje met een aanbod. Binnen twee dagen waren de banden opgehaald in Venlo en binnen een kleine twee weken had ik mijn 7 videobanden netjes thuisbezorgd op DVD. Daarnaast is het zeker niet te duur: gewoon simpel elke videoband op 1 DVD. Ik beveel het dan ook van harte aan.

Snelle en goede service. Kwaliteit is prima in orde. Alles komt goed georganiseerd retour. Aan te raden dus.

Ben via de site “overzetten naar DVD” bij dit bedrijf terecht gekomen. Benadering was zeer professioneel en gemaakte afspraken werden goed nagekomen. Kwaliteit van kopieën is goed en met name de prijs scheelde aanzienlijk t.o.v. ander aanbieders. Een aanrader dus

De dia’s (ruim 1000 stuks) werden vlot opgehaald en snel gescand en weer teruggebracht. De kwaliteit was, ook zonder enige kleurcorrectie, prima.

Na een waterschade waren onze video’s ernstig beschadigd. Via het internet Paul Evenwel gevonden. Dat was een gouden greep: zorg en service werden mijn deel. Goede afspraken over halen en brengen en afspraken werden correct nageleefd. Na een week stond alles al op DVD en de prijs hiervoor was uitermate schappelijk.

5 december stond weer voor de deur en voor m’n man weet ik nooit wat te kopen. Op eens wist ik het. De oude videobandjes over laten zetten naar DVD. Even wat Google’n en een telefoontje later was alles geregeld. Na een dag had ik alles al terug, netjes per bandje een dvd en netjes bij elkaar gepakt zodat je weet wat erop staat.

Het was wel even “spannend” om je “kostbare” beelden aan een vreemde toe te vertrouwen maar ik ben echt blij dat ik het gedaan heb. Het is geweldig om je oude filmpjes terug te zien. Ik kan het dan ook echt aanraden.

Wij hadden videobanden, mini DV en V8 bandjes totaal 22 stuks. Hele goede service. Banden zijn thuis opgehaald en een kleine week later weer thuis afgeleverd. De prijs als je deze service meerekent goedkoop.

Resultaat is prima.

Betreft het overzetten van videobanden en mini DV naar DVD

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de snelheid van leveren. Uiteraard is ook het gratis retourneren van de DVD’s zeer prettig.

Enige dagen voor Kerst wilde ik met spoed een 6-tal video’s laten omzetten naar DVD. Gezellig om met Oma te kijken naar beelden uit een oud verleden. Zonder extra kosten werden vrijdag de video’s gehaald en zondag samen met de DVDs (terug)gebracht.

Perfecte kwaliteit, betaald per videoband, niet per minuut of zo. Echt een aanrader!

Hallo Paul,

Ik heb via je website contact met je gelegd en je belde heel snel terug na mijn mailtje. Dat telefonisch contact was plezierig en duidelijk. Daarna is het omzetten van onze video’s op DVD erg vlot verlopen. Ik zal je adres zeker doorgeven aan familie en vrienden wanneer ze ook video’s willen laten omzetten.

Met vriendelijke groet,

Paul heeft eind 2014 een paar oude films van 1954 en 1968 voor mij op dvd gezet, de kwaliteit van deze dvd zag er uitstekend uit, we hebben vele dvd s verkocht voor een goed doel ze zijn niet alleen in Nederland verkocht maar ook zijn ze gegaan naar Amerika, Afrika, Canada enz. Elk die een dvd gekocht heeft was heel tevreden van de goede kwaliteit.

Complimenten Paul.

In de afgelopen vakantie hebben we de stap gemaakt en al onze oude filmpjes naar dvd overgezet. Via internet vonden we overzettennaardvd.nl en vanaf dat punt ging het heel makkelijk en snel.

Paul haalde de bandjes thuis op en had ze sneller dan verwacht klaar en teruggebracht. De kinderen kijken nu met plezier naar dvd’s van zichzelf als kleine kinderen.

Dank Paul: we raden dit iedereen aan!

Via Google ben ik terecht gekomen bij overzettennaardvd.nl. Ik werd heel snel en behulpzaam geholpen. De afspraken voor het ophalen van mijn bandjes en het
afleveren van de dvd’s verliep perfect. Ze zijn heel erg flexibel en ik heb dvd’s in uitstekende kwaliteit. Ik heb inmiddels mijn tweede bestelling geplaatst.

Een aanrader! Hij reageert heel snel op mail en op vragen. Hij haalt de tapes bij je op en brengt het na verwerken weer terug naar je huisadres. Geen gedoe met post en verzenden. In ons geval heeft hij 29 dv tapes omgezet naar dvd’s. Binnen een week heeft hij alles omgezet en netjes bij ons thuis afgeleverd. Super tevreden hierover.